Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Jenny - 17 februari 2009 12:36

En del dagar är roligare än andra. Detta är helt klart en av de andra!!

Inte för att det är något speciellt tråkigt heller, men ibland flyter inte vardagen på sådär gnisselfritt som vanligt.


Agaton vaknade kl 04 i morse (nej.. det var fel.. 04 ÄR inte morgon, det är NATT! Men det vet inte Agaton, för han kan inte klockan ännu... konstigt...) och somnade inte om förren vid 5, efter diverse ätande på både mej och flaska utan att bli riktigt nöjd. Tillslut sov han iallafall...


Samuel blev sjuk igår. Feber och halsont. Han slocknade i sängen redan vid 15.30 och sov sedan hela natten... nästan iallafall... för jag kan inte helt gå med på att 5 är morgon heller, även om det är bättre än 4!! Men, men.. liten sjukling var vaken, och mådde inte så bra. Fick frukost och blev nedbäddad i soffan med lite morgon tv.



Alfred kom upp, kvittrande som alltid vid 06.30 VARFÖR?? Igår, när vi skulle iväg, fick vi väcka honom 8.15, men när vi är lediga ska han ALLTID upp före 7.


Den enda som sov var Sandra... men när hon väl klev upp gjorde hon det på fel sida! Tjurig och retsam mot sina småbröder hela dagen. Samuel är ju ganska känslig i vanliga fall, så nu när han är sjuk börjar han tjuta om man så mycket som tittar på honom!


Alfred hade ju såklart inte sovit färdigt... och då är det ju bäst att man håller igång ordentligt, så man inte råkar somna stående! Det mest effektiva är att knycka syskonens saker och helst hinna göra sönder dem innan någon ingriper! Då blir Sandra arg och Samuel tjuter... och Alfred springer fnittrande iväg till nästa upptåg.

Han har också kommit på att man kan våga vägra blöja! Det började han med i helgen! Jättebra! Han har varit SÅ duktig! Men idag kom han även på att man kan våga vägra potta... och toalett... och alla andra hygieniska faciliteter! Så bajsar gör man i kalsongerna... och kissar.... och kissar lite till... fina pölar på golvet blir det. Dom kan man springa i, så att det blir blöta kissfotspår i hela huset! Jättekul! För då måste ju mamma moppa golven! Och det finns ju inget roligare än att städa... tycker Alfred... jag håller inte alltid med min son! :-S


Agaton sover en kvart, leker en kvart, äter en skvätt, gnäller en stund och sover en kvart. Sedan börjar schemat om. Det rullar på ca 1½ timma. Blir inget ordentligt ätet och inget ordentligt sovet. Men mellan varje "aktivitet" fyrar han av några underbara leenden och en massa ursött joller.. och det tankar mammans tålamodsbatterier riktigt bra!!

 MEN:

Mamman är trött idag!!

Presentation


Min blogg är en sporadisk, impulsiv blogg om min vardag, livet, kärleken, tankar och åsikter. Bloggar när jag får lust och uppdaterar när jag vill. Mycket bilder och mycket svammel! Håll till godo!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sedan 100115 har såhär många varit här!


Ovido - Quiz & Flashcards