Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Jenny - 14 januari 2009 21:33

Vaknade av att älsk kom med en kopp kaffe på sängen, innan han skulle iväg till bussen. Det är jättemysigt med den där lilla stunden tillsammans på morgonen.. i halvmörkret, tystnaden... lugnt och stilla innan dagen drar igång. Kunna prata lite om den kommande dagen och få vakna i lugn och ro.


Sedan är det full fart. Duscha, amma, väcka Alfred, äta frukost, byta blöjor och klä på pojkarna... och helst få på mej själv kläder också ;-) Planera middagen och ta fram ur frysen. På med ytterkläder och iväg till dagis!

Alfred var ett helt solsken idag med massa bus och härliga kramar. Myyyys!!


Underbart väder här idag, med strålande solsken och runt nollgradigt, så jag och Agaton passade på att promenera ner till stan. Droppade in på jobbet en sväng så Agaton fick charma "tanterna" ordentligt. Han var så duktig och glad!  Jag fick min julklapp från arbetsgivaren, som jag varit för lat för att hämta tidigare... Två jättefina muggar i rörstrands filippaK kollektion! Najs!


Råkade också ramla in på rean i barnbutiken och plötsligt ägde Agaton en supersnygg molo-body! :-)


Efter promenaden hem var det bara att hämta upp Malte och gå en sväng till. Han börjar bli riktigt duktig när vi är ute med vagnen, trots alla spännande dofter!


Sedan dags att hämta storebror igen! En trött, halvhungrig snrt 2½-åring är inte det allra trevligaste promenadsällskap man kan ha... Ska INTE åka vagnen, ska GÅ! Men helst ska mamma bära! Jo, tjena! Skulle inte tro det...tvååring får totalt sammanbrott i två minuter. sedan ska tvååring köra vagnen! kan han väl få... mamma får INTE hjälpa till att styra! Totalt sammanbrott när mamma tar i vagnen för att undvika att lillebror får hälsa på ankorna i ån. Plötsligt ska inte tvååring köra vagnen längre... han går glatt och raskt med bestämda steg... åt fel håll!! Mamma vänder vagnen och springer ikapp innan tvååring hinner stjäla annat barns cykel. Totalt sammanbrott! Såklart!! Mamma får en genialisk ide! Vagnen är försedd med en säkerhetsrem, som ser precis ut som ett koppel! Tvååring får hålla vagnen i koppel och mamma håller i handtaget! Toppen!! Tvååring går glatt åt RÄTT håll, eftersom han _tror_ att han bestämmer! Sedan blir tvååring trött och vill åka vagnen. Mamman lyfter i, knäpper fast och.... upps... totalt sammanbrott! En hel del gallskrik!! Mamman fattar ingenting... tvååring slänger sej handlöst fram och tillbaka i vagnen. Plötsligt förstår mamman hans lätt invecklade kroppsspråk! Han ska ju fortfarande hålla kopplet såklart!! Nöjd och glad sitter sedan tvååring i vagnen hela vägen hem, med vagnens koppel i ett fast grepp! Gullunge! Prommenaden är avklarad på en ynka halvtimme! Det är ju ändå minst 500m....


Under eftermiddagen försökte jag mej på att börja med dekorationerna till Agatons doptårta. Ser mest ut som deformerade snöbollar än så länge.. men ska faktiskt bli en typ av tittägg är det tänkt! Även om det kanske mest associeras med påsk...


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Min blogg är en sporadisk, impulsiv blogg om min vardag, livet, kärleken, tankar och åsikter. Bloggar när jag får lust och uppdaterar när jag vill. Mycket bilder och mycket svammel! Håll till godo!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sedan 100115 har såhär många varit här!


Ovido - Quiz & Flashcards