Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Jenny - 15 juni 2009 19:00

Japp... nu är det sommarlov. Det innebär i praktiken att man har ett helt gäng uttråkade barn hemma, eftersom de inte kan leka med sina kompisar! Kompisarnas föräldrar jobbar nämligen i allmänhet ett par veckor till, och barnen är således på dagis/fritids. Mina stackars barn tvingas istället vara hemma med sin tråkiga moder, eftersom jag är föräldraledig!


  Ja.. ni läste rätt! Från och med imorgon är jag inte längre sjukskriven, utan föräldraledig! Två hela veckor ska jag nu vara frisk, innan det är dags för operation. Och jag känner mej faktiskt riktigt frisk just nu! Härligt!

Visst känner man av den där strulande gallan emellanåt, men det är smällar man får ta! Snart är den borta!! :-)


 Åter till barnen... Alfred är också hemma från dagis nu. För de närmaste tre veckorna har Fredrik semester, och då har man ju inte barnen på dagis såklart! Semester vill man ju ha _tillsammans_ med barnen, annars är det ju ingen ide!!  Grejjen är bara den, att dagis stänger i Juli... och inte sätter jag mina barn på jourdagis om det inte är alldeles nödvändigt! Och det är det ju inte i år... jag är ju hemma! :-) Iofs är jag nyopererad sedan 4 dagar när F börjar jobba.. men det ska säkert gå bra.  Så Alfred får inte gå till dagis på 6 veckor! HUR ska stackarn överleva??? Han älskar ju sitt dagis, och klättrar på väggarna efter en helg hemma :-P Fart och fläkt ska det vara!!


  Nu har jag ju sådan tur att många av mina vänner ochså är lediga i sommar! :-) Och många av dem har jämngamla lekkamrater till Alfred! Och det finns gott om lekplatser, badplatser, skogar och annat som lätt sysselsätter ett gäng tvååringar i några timmar, medan deras fromma mödrar dricker en kopp kaffe, eller fem!! Och om regnet öser ner oavbrutet hela sommaren, får vi väl flytta in oss i diverse soffor och inomhuslekland.  Och så finns det ju färger, klister, trolldeg, pärlor och en massa annat kul i gömmorna här hemma... Ja... en riktigt MYSIG sommar med mina härliga ungar kommer det bli!!!  Dessutom håller solen precis på att tränga sej igenom molntäcket, efter 1½ veckas envist regnande. Så än har inte hösten kommit! Visst är det underbart?? ;-) Jag älskar sommarlov!!!!!!!!

Presentation


Min blogg är en sporadisk, impulsiv blogg om min vardag, livet, kärleken, tankar och åsikter. Bloggar när jag får lust och uppdaterar när jag vill. Mycket bilder och mycket svammel! Håll till godo!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sedan 100115 har såhär många varit här!


Ovido - Quiz & Flashcards