Alla inlägg den 14 april 2009

Av Jenny - 14 april 2009 09:20

Här har vi påsklov denna veckan! Så skönt! Ingen morgonstress, ingen väckarklocka, inga tider att passa och inga måsten... ehh... eller jo, några måsten... egentligen fler måsten än vanligt om man ska vara ärlig. Och det ska man ju! Det har min pappa sagt.

Några fler maskiner tvätt som ska tvättas blir det ju när barnen är hemma hela dagarna. Lite fler leksaker som måste hållas undan. Lite fler måltider och lite mera disk. Och MYCKET mera mys!! :-)


Påsken firades med min bror och hans familj. Jättemysigt!! 4 vuxna och 7 barn härjade fritt både inne och ute i det underbara vädret! Och alla lekte tillsammans utan bråk och tjurigheter, från 2-12år.

Natuligtvis hade vi ett gäng påskkärringar/gubbar, godisägg, påskris, äggmålning och allt annat som hör påsken till!


När de andra åkte hem i söndags tog vi och gjorde en rumsrokard här hemma. Alfred och Samuel bytte ju rum för ett tag sedan. Nu var det restens tur. Bäddsoffan, tvn och datorn från lekrummer flyttades upp till ett "storbarnsallrum" på övervåningen. Vårat sovrum är numera flyttat till före detta lekrummet. Sandra besitter nu vårat förra sovrum och hennes rum ska bli vårat extrabarns såsmåningom. Så skruva möbler, bära möbler, packa grejjer, bära lådor, packa upp lådor, flytta kläder, bardumssaker, fixa garderober osv, osv, osv.... det är också ett trevligt sätt att tillbringa påskledigheten!

Idag ska jag fortsätta på det spåret med allt småplock som finns kvar. Känns som vi har prylar överallt nu. Men det blir bra! :-D


Presentation


Min blogg är en sporadisk, impulsiv blogg om min vardag, livet, kärleken, tankar och åsikter. Bloggar när jag får lust och uppdaterar när jag vill. Mycket bilder och mycket svammel! Håll till godo!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sedan 100115 har såhär många varit här!


Ovido - Quiz & Flashcards